Friday, 15 November 2013

2nd giveaway by ARTisarainbow

                 




FOLLOW DAN LIKE SEMUA SPONSER BAIK HATI
(ADA 44 HADIAH MENANTI ANDA!!)

-AinRahman

(hadiah yg disponser Tapak iklan sebulan [2x] Floral 

Blouse [1x] )

join ga ni skali http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/10/happy-giveaway-by-ain-rahman.html

-like

akmal liyana

(hadiah yg disponser 3x topap rm5)

aqmal craft

(hadiah yg disponser 1xpillow handmade)
like salah satu gambar dlm album ni ALBUM

cci

(hadiah yg disponser 2xbookmark)

daily dress

(hadiah yg disponser 1xblouse)

-jasmine maisara 
(hadiah yg disponser 1xpower band dan 2xphone case)
(KOMEN DEKAT GAMBAR GIVEAWAY INSTAGRAM BILA OWNER DH APPROVE)
siapa yg nak menang casing phone buat post yg simple and unik 
tentang ape yg
istimewanya instagran Malaysianstore and why nk menang 
casing phone dri jasmine 
maisara


cik nyoo
(hadiah yg disponser 3x topap rm5)

Najihah Najmy
(hadiah yg disponser 2x gelang)
like page

Najwa MF
(hadiah yg disponser 2x topap rm5)
follow blog
like page
follow instagram
tekan sini

Mujahadah
(hadiah yg disponser 4x notebook kecil)
like page
follow blog 
add/follow fb

-azzria haus
(Hadiah yg disponser 1x accesories)
LIKE PAGE

-fOrteen store
(hadiah yg disponser 2xcharm bracelet)
follow twitter
follow instagram
like page

Zamalianashoppe
(hadiah yg disponser 1xbedak dan 1xchili bomb cream 1xshower gel and 3xcandy tint)
like page
follow blog
follow instagram @zamalianashoppe

nur aisy shoppe
(hadiah yg disponsrr 2xtudung bawal)
borongcathydoll
(hadiah yg disponser 1xcathy doll compax powder and 2in1 
vict tint dan gluta gloss)
FOLLOW BLOG 


Alyaa Najlaa Official Blog(hadiah yg disponser 1x button badge)LIKE PAGE
Anis zahidi(hadiah yg disponser 1xrantai bercorak)like pagefollow blog 
Siblings Blogshoppe(hadiah yg disponser 1xshawl tribal)ADD FBlike pagelike page2
Oh! Gerlie Doodle(hadiah yg disponser doodle)
like pagefollow blog 
Sharia nadirah(hadiah yg disponser 1xstyle bag dan 1xshawl)follow bloglike page
Arrienlove(hadiah yg disponser 1xtopap rm10)follow bloglike pagefollow twitter




tagawkawkawkawk


KENYATAAN MENGENAI BLOG AYU!


hah nampak tak printscreen blog ayu cantek kan blog ni?
okey dari atas sampai bawah apa yg syera boleh tengok dekat blog ayu ni ialah
pertama skali HEADER
header blog ayu ni awesome sangat2 tau nk tahu apa yg awesome 
firstly header blog ayu ada tema tersendiri dar pandangan syeralah
kelainan header ayu dripada header2 blogger lain ialah antara
gabungan doodle2 yg dibuat sendiri dgn doodle2 yg 
diamik dripada google kan btul tak?
nk tahu knapa syera cakap camtu sebabnya pic kucing tu syera pernah
tengok bila usha2 dekat google ary tu,,btw xpe
dgn sedikit touch up doodle di header tu keserlahan header yg bertemakan rainbow dan 
seni jelas terpancar.. very good
yg kedua apa yg syera nampak ialah mengenai BACKGROUND
            background blog ayu memang gojes dan berseni juga ada ciri2 kemelayuan 
nk tahu kenapa sebabnyak ada tak sesiapa yg perasan syera sebenarnya sebelum buat entry ni
syera dh kaji dan siasat serba sedikit mengenai ayu di facebook jga di facebook rakanya 
apa yg ayu boleh tengok dripada tajuk blog ni ARTisarainbow 
ARTni melambangkan seni yg juga ada kaitanya dgn songket ataupun batik kan ada lah tu
sikit2 apa yg syera dpt tahu ayu ni org terengganu kan sbab tu ada ciri camtu sikit 
bak kata org terengganu
(GUANE GAMOK ORG KITE) haha tak tahu betul ke tak ..tak de kaitan pun sebenarnya
yg ketiga syera boleh tengok ialah kadar kelajuan dan susunan dlm blog
okey kelajuan tahap loading sangat bagus btol tak caye cuba cari tuto tengok berat blog konfirm berat blog ayu ni ringan je haha sbab mase syera masuk blog ni gila laju dia loading tak sama dgn blog syera jeles tau btw susunan juga menarik dan tidak terlalu banyak benda2 yg tak berfaedah tergantung sna sini di blog ayu susunan blog ayu membuatkan mata tak bersepah okeylah smapai sini
jelah syera bercerita sampai jumpa lagi!

4 comments :

  1. hai tq sbab join ye btw jom terjah ada sponser baru jngan lupa like dan ikut semua syarat2 sponser tu k
    http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html

    ReplyDelete
  2. perhatian ada penambahan sponser!
    http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/update-sponser-baru.html

    ReplyDelete
  3. HAI JOM TENGOK SPONSER BARU ADA TAMBAHAN HADIAH JUGA NI UPDATE SPONSER TERBARU JOM TERJAHH!!
    http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/update-sponser-baru.html

    ReplyDelete
  4. All the best! Jom join giveaway ni pulak. 26 orang berpeluang untuk menang hadiah. :)

    http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes.html

    ReplyDelete